Barbatii sunt o specie pe cale de disparitie…

Evolutia isi spune inca o data cuvantul si ofera un viitor sumbru intregii populatii de barbati de pe planeta.
Cea mai superioara si evoluata fiinta de pe Pamant, adica femeia, a inceput sa schimbe ceea ce se numea pana acum "o lume a barbatilor".
Pai..sa vedem…nu il mai intreb pe Gogu , dar din cate am citit si observat de-alungul timpului, sunt mai multe femei decat barbati pe planeta. La inceputuri, au fost multi barbati, chiar foarte multi in comparatie cu femeile. Sa luam ca exemplu vremea lui Adam. Era procentaj de 100% barbati in Paradis…asta pana Dumnezeu a creat culmea perfectiunii: femeia. Totusi, acestia au avut copii, barbati. Dar…lucrurile au inceput sa se schimbe treptat si in ziua de azi femeile nu mai au nevoie deloc de barbati.
Daca vor, pot merge in Olanda pentru casatorii homosexuale, pot avea copii cu ajutorul clonarii, deci…nu mai e nevoie de barbati.
Ferice de ultimii masculi de pe Terra, caci se vor intoarce in Rai.
Mdeah…asa imi imaginez eu Raiul: multe femei, foarte multe femei, extraordinar de multe femei (bineinteles sub forma de ingeri), un rau interminabil cu H2O, ciocolata cat incape si somn, muuult somn…aaa..si Louis Armstrong care sa cante la nesfarsit: "What a wonderful world", aaa si…p-aia cu "Heaven, i’m in heaven…"
Voi cum va imaginati Paradisul?
Reclame

4 răspunsuri

  1. Aha, acum pricep… Prea era de tot. :-)))

  2. Oare ce v-o fi apucat? 🙂 Tu si cu Fred Flinstone din Epoca de Piatra. Parca va vorbirati. Zau!-))))

  3. Dintotdeauna au fost mai putini barbati decat femei pe Pamant. Cauza primordiala: razboaiele. Fara gluma, in Rusia, dupa al doilea razboi mondial, au facut ratzii de barbati la mai multe femei, sa repopuleze tara (si desigur, sa atenueze nevoi evidente ale atator femei ramase singure ;)).

    "Voi cum va imaginati Paradisul?"

    Femei la dreapta, femei la stanga, fete-copii alergand pe pajisti… Dupa o zi se iau la incaierare si plang ca le lipseste cumplit ceva, dar nu-si mai aduc aminte ce anume ;))))

  4. :)) Pai…cu Fred m-am intalnit mai acu’ cateva zile, am mancat o pizza de brontozaur si am baut vin vechi de 20000 de ani..a adus el:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: