Tinerete fara batranete si viata fara prostie

 

Îţi doresc ce-mi doreşti tu mie, 
  dar să ţi se-ntâmple ţie!” – Paraziţii
    
    2007. La 1 Ianuarie a fost integrarea în Uniunea Europeană. Şi vai ce bucurie mare! Ne-am integrat ca să ce? Aaa, stai puţin. Integrarea atrage fonduri. Fonduri pentru proiecte. Proiecte nu există, banii merg înapoi de unde au venit. Există proiecte, se investeşte o parte din bani, restu’ umflă buzunare. Care buzunare? Buzunare de oameni „tare”. Oameni „tare” cu 2 clase, fără cei 7 ani de-acasă (sau măcar de pe stradă), nepăsători si trădători. Care oameni „tare”? Oamenii pe care i-am ales să ne conducă. În  fine, trecem peste asta. Ne-am integrat  în Uniunea Europeană ca să călătorim fără restricţii, să facem cumpărături de peste ţări şi mări şi ca să ne facem de râs.

    Trecând peste integrare, să vedem si alte aspecte caracteristice acestui an. Să vorbim despre fotbal, dar nu prea mult că strică. In sfarsit nationala României s-a calificat după opt ani la un turneu final al unei competiţii internaţionale/continentale. Cam atât despre fotbal.
     În domeniul modei s-a putut observa ascendenţa culturii de tip emo chiar si printre speciile de cocalari. După monumentala descoperire a incălţămintei şi  îmbrăcămintei de tip sport, stil vestimentar care l-a inlocuit pe cel al pantofilor cu toc  care se  întorc  împotriva purtătorului, pantalonilor de trening asortaţi şi hainelor de tip harisoane, cocalarii au descoperit şi frezele de tip emo, astfel căpătându-şi denumirea de struţi. Înarmaţi cu noile dotări ale metrosexualităţii şi prezentând caractere ale adaptării la noul stil de viaţă respectiv goliciunea cutiilor craniene pentru a avea flotabilitate si portanţă, aceşti masculi au avut cuceriri impresionante care persistă şi  în present. Trebuie spus că locul de formare şi înmulţire al acestei specii este, fără nici un dubiu, complexul comercial de tip Mall. Desigur, nu toţi cei care intră intr-un complex comercial de tip Mall sunt cocalari. Mai există şi acea categorie de copii răsfăţaţi si la modă fără nici un fel de gândire individuală proprie, cărora caracteristic le este instinctul de turmă. Însă, există şi oameni printre toate aceste specimene de „uanăbiis” (n.r.: ipocriti, parveniti, prefacuti) care oferă speranţa unui viitor decent al unei ţări cu un potenţial ridicat.
     Totuşi, in ciuda părţilor rele care implica din integrarea  în Uniunea Europeană, avem să ne mandrin cu o Capitală Culturală (Sibiu), care, cred eu, îşi merită pe deplin această statură.
     Pentru 2008 preconizez o creştere a sufeinzilor de „uanăbiism”, dar şi o scădere a nivelului de gândire. Dar, cum pilele fac legea pe 2007, voi profita, şi voi apela şi eu la pila mea. Îl voi contacta la telefon pe Doamne-Doamne şi  îi voi spune să apeleze la cvasipopularul Referendum pentru a supune la vot  în rândul populaţiei cu gândire activă propunerea de a planta în fiecare Mall din România, în fiecare instituţie administrativă a statului  în care există urme de incompetenţă şi prostie, a câte unei cepe (n.r.: bombă), care să eradicheze indivizii infectaţi care prezintă aceste simptome. Populaţia (cu gândire activă) va fi anunţată din timp de aceste evenimente, care se vor petrece simultan, pentru a evita eventualele neplăceri.
     Vă mulţumesc pentru atenţia acordată şi vă urez un an nou cât mai amuzant, lipsit de proşti, cretini, idioţi, pentru că, în caz contrat, voi fi obligat să port insignele gen: „Sunt înconjurat de idioţi atunci când ies pe stradă.  
     Aşadar, 2008 (a se citi două mii oapte), dă-ne bombe multe că ştim să le folosim!
Reclame

Un răspuns

 1. ;))
  Interesanta insemnare. Dar asa se intampla la noi,nu? Ne inconjoara adevaruri triste peste tot, dar e bine ca noi inca avem simtul umorului si radem de ce ni se intampla. Dar sa stii ca daca Doamne Doamne iti da voie sa faci ce ti-ai propus, vreau sa ajut si eu! 🙂
  hm…Si ai uitat sa mentionezi fetele care au intre 12-16 ani si au profilul de hi5 plin de tot felul de poze, in care sunt mai…dezbracate.
  Dar…"asa e noi",nu?
  🙂
  La multi si iti doresc sa ai parte de tot ce-ti doresti, dar mai ales sa nu fii inconjurat de idioti( desi e cam imposibil lucrul acesta in tara asta).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: