Pisica a facut blat cu furnica, ca sa-l arda pe caine!

In fiecare zi, incepand cu stirile de la ora 7, trecand prin toate jurnalele sportive de pe toate posturile TV, se vorbeste despre football. De fapt, nu se vorbeste atat despre football cat despre jocuri de culise. Acesta este noul sport national! Zi de zi, ora de ora, mereu aceleasi subiecte, aceleasi personaje. Nu mai poti sa te bucuri de un meci de football, ca iti baga televiziunea in cap ca a venit patronu’ X sau patronu’ Y si a zis ca apasa pe butoane si ca cumpara toate meciurile, ca e prieten cu ala si cu ala si ca ala ii da meciu’ ca sunt tovarasi si ca el e mai tare si are echipa de spartani, razboinici sau cai inaripati.
Mi se pare inacceptabil ca la un meci intre o echipa care se lupta pentru evitarea retrogradarii si o alta care concureaza pentru un loc in cupele europene sa se dea dinainte verdicte cum ca ar fi aranjat si ca dupa meci sa se confirme eronat pe baza unor greseli omenesti fie ele de arbitraj sau ale jucatorilor sau staff-ului tehnic.
Singura vinovata de scandalurile din lumea sportului, in special din football, este mass-media, pentru ca ea mediatizeaza si mediaza tot felul de declaratii si discutii intre diversi indivizi care se cred care mai de care mai buricii Pamantului.
Nu neg existenta unor meciuri dubioase, insa, fara dovezi concrete, nu inseamna nimic. Dar de la asta pana la a afirma ca intregul sezon e o mare pacaleala e o mare diferenta.
Vreau sa nu mai vad declaratii despre meciuri, date de oameni fara stiinta jocului, de patroni, de jurnalisti neprofesionisti. Vreau sa vad doar 22 de jucatori, gazonul verde, mingea rotunda, portile si liniile albe si sa aud vocile a mii de spectatori care isi sustin echipa favorita indiferent care ar fi ea!
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: