3 in 1

Nu stiu cum e la voi, dar la mine in oras se intampla un fenomen paranormal. Se intampla adesea ca intr-un acelasi apartament sa locuiasca persoane a caror adresa de pe buletin sa difere. Un exemplu: la intersectia strazii Violetelor cu Exercitiu, intr-o familie de 4 persoane, un singur locatar locuieste pe strada Exercitiu. Sa zicem ca poate a fost o greseala, sau o intamplare, dar iata ca in acelasi bloc, pe o scara diferita, aflata la 10 metri distanta, unde apare o a treia strada, exista de asemenea un apartament unde fiecare membru al familiei are o alta strada trecuta pe buletin.
Hai sa zicem ca pot aparea astfel de probleme in cazul locuintelor aflate la intersectii de strazi, dar iata ca si doua strazi relativ paralele pot cauza probleme, cum este cazul strazilor Exercitiu si Craiovei. Intre aceste strazi exista un bloc situat mult mai aproape de Exercitiu decat de Craiovei (care e la 100 m) in care locatarii unui apartament de asemenea au strazi diferite trecute in buletin.
Problemele apar insa cand esti oprit pe strada de catre organe si ti se solicita datele personale, iar cand spui cum e treaba, considera ca ii iei la misto.
Oare cum apar astfel de confuzii?
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: