Niste papagali!

Mi s-a facut scarba.
Mi s-a facut scarba de toti prefacutii. Toti parvenitii, in special pustani, care se dau mari zmei, care sunt "super-tari", "smecheri" si tot felu’ de epitete d-astea. Toti papagalii care merg in cluburi si o ard pe house, iar dupa ce se imbata o dau pe manele. Mama si cand ii vad cu faze gen: "Uite-l si pe cocalaru’ ala!" sau "Ieta-l si p-asta cum arata!", "Io nu ascult manele!" sau alte faze de genu’ asta ma apuca boala. Va uitati fix in oglinda cand va uitati la aia, ba! Oilor! Sunteti toti la fel
E in principal vina adultilor ca nu au fost in stare sa le imprime copiilor cultura proprie, cultura autentica romaneasca. Nu ca as fi eu mare expert in dansuri sau muzica traditionala si alte arte, dar de bine de rau am auzit de Gheorghe Zamfir, Tudor Gheorghe, Maria Tanase sau Nicolae Grigorescu. Stiu cat de cat de unde am plecat, care mi-e originea.
Chiar daca ascult eu si muzica de strada, cu limbaj vulgar, n-o sa uit niciodata ca sunt roman. Intotdeauna o sa-mi faca placere sa aud un nai fermecat sau sa admir maiestria tesaturilor autentice romanesti, pentru ca asta sunt eu, cultura asta infloreste in mine, cultura romaneasca ma intregeste. Si asta ar trebui sa simta toti pentru ca suntem romani.
Fara cultura nu putem progresa! Fara cultura nu existam!
Anunțuri

Un răspuns

  1. E in principal vina adultilor ca nu au fost in stare sa le imprime copiilor cultura proprie, cultura autentica romaneasca.

    care este CULTURA AUTENTICA???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: