Din Iad in Rai si inapoi in Infern

In ultima vreme am impresia ca am murit si am ajuns in Iad. Cand deschid televizoru’, tot ce vad sunt: "vedete", infractori, mafioti si hoti, pornache, incultura, violenta, prostie. Pe internet aceeasi chestie, numai ca aici predomina ciudateniile naturii, caterincile genetice si aberatiile cromozomiale.
Oameni care-si baga pahare-n fund, boschetari care se duc pe la televiziuni sa ne "(in)cante", femei-barbati care raman insarcinate, fomisti dupa bani, paranoici care ajung sa fie crezuti de imbecili, toti astia exista ca sa-mi faca mie in ciuda si sa imi aplice mie torturi aproape la fel de greu de suportat ca cele de la inchisoarea politica din Pitesti de acum cateva zeci de ani.
In tara mea frumoasa, oamenii importa toate cacaturile si rebuturile "lumii civilizate". Cetatenii Romaniei au asimilat de la celelalte popoare numai aspectele proaste. Niciodata in copilaria mea nu as fi crezut ca o sa ajungem asa rau, niciodata in viata nu mi-am pierdut speranta ca o sa fie bine, ca o sa ii fie bine in special ei, Romaniei.
Multe lucruri care se-ntampla la ora actuala nu-si au rostul, nu-si au locul aici. Si totusi, migratia le-a adus aici, unde, se pare ca s-au statornicit. Dar eu nu vreau sa cred asta si tot sper si voi face in asa fel incat sa schimb lucrurile, sa ajut societatea sa evolueze pentru ca, la urma urmei, asa e natural.
 

show_d99ae92d424768(448, 386);

CA$$A LOCO-Eterna si fascinanta Romanie
Vezi mai multe video din Divertisment »

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: