Prostie "doar cu buletinul"

Chiar daca frec menta ca sunt cam bolnav, creieru’ meu neobosit a reusit sa rezolve misterul existentei unei mari mase de idioti pe internet. Nu ca m-as fi gandit pana acum la asta, da’ pur si simplu m-a lovit. Am inteles si am tolerat accesul prostilor la internet pentru ca pana la urma si asta e un criteriu de civilizatie si m-am gandit ca poate poate, daca tot au atata informatie la indemana se mai desteapta. Insa intre timp mi-am adus aminte ca nu poti forta evolutia deoarece pentru a fi corecta ea trebuie sa vina de la sine. E o situatie asemanatoare cu industrializarea/urbanizarea fortata de pe vremea comunismului. De fapt e ca o continuare a ceea ce a fost atunci. Oamenii inca n-au renuntat la ideile comuniste.
Si asta e numai vina marilor magazine. E vina idiotilor care au dat credite doar cu buletinul. Taranii si-au luat calculator si si-au bagat internet pentru a fi in rand cu lumea, iar prin aceasta au devenit tarani de oras. Tarani de oras in localitati care sunt orase (asta daca poarta aceasta titulatura) doar pe hartii, pentru ca realitatea e alta.
Lucrurile pe care acestia le-au gasit atractive la PC si internet au fost posibilitatile de a vedea filme porno si de a aduna colectii intregi de manele, care, n-ar fi ajuns asa populare daca oamenii astia n-ar fi avut acces la tehnologie.
De fapt, vroiam sa ajung la partea buna a crizei financiare: cocalarii nu vor mai avea acces la tehnologie doar cu buletinul ci vor avea nevoie si de un creier pentru a o putea folosi.
 
Pune-i, Doamne, o carte in mana prostului, ca poate i-o veni mintea la cap!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: