Vin vremuri grele

Se anunta seceta la vara. Atunci cand stii asta ar fi bine sa te pregatesti pentru ce urmeaza ca in fata oricarui pericol care stii ca va sa vina.
O sa fie un an greu, si din punct de vedere meteorologic! Asta inseamna planuri pe care cei in putere trebuie sa le elaboreze si sa le puna in aplicare in timp util. Nu exista scuze pentru problemele care se vor ivi atata vreme cat ai fost anuntat din timp de necazurile ce se vor abate asupra ta.
Incerc si eu sa fac o prezicere: problemele legate de vreme pe care le vom intampina anul asta (seceta, inundatii, etc.), probleme care au fost deja anuntate si pentru rezolvarea carora ar trebui ca deja sa se ia in considerare elaborarea unui plan, ne vor da mari batai de cap, iar cei imputerniciti sa le solutioneze vor da din umeri si vor spune ca n-au fost pregatiti.
Hai ca am inceput sa despic firu-n patru. Ideea e ca vin vremuri grele si astia o sa ne pacaleasca iar ca n-au stiut, n-au fost pregatiti si tot noi o sa tragem greu’. Pisam-as pe ei! Las’ ca vin ele alegerile!
 
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: