basescu cu B mic

Basescu vine cu cea mai surprinzatoare inovatie care depaseste in importanta chiar revolutia industriala din secolul al XVIII-lea: elevii sa invete de pe internet, in speta de pe Gugal. A spus asta chiar intr-un context oficial, intr-o sedinta despre care gasiti mai mult AICI.

Probabil nea Prezidentu’ vrea sa faca un salt in viitor pentru ca Romania sa fie iepurele de urmarire al lumii civilizate in domeniul invatamantului. Nea Caisa e ingrijorat de faptul ca nu mai are tara ospatari, ca in scoli nu se mai invata lucruri practice si insinueaza ca Herodot e un prost si calca din nou in picioare istoria pe care vrea s-o aboleasca cu orice pret, pentru ca oamenii sa nu mai poata invata din trecut si astfel sa repete greseala de a numi ca si conducator un om ca el iar si iar.
Probabil Basescu stie totodata ca internetul gazduieste date despre personalitati chiar mai importante si mai atractive decat parintele istoriei, cum ar fi marele compozitor Nicolae Guta si prin promovarea educatiei facute online vrea sa promoveze promovarea inculturii si degradarii umane.

Adicatelea Marinaru’ asta isi bate pula de noi si de copiii nostri, ne trimite pe toti la sapat santuri si ne zice ca scoala nu e buna si ca ar trebui sa credem in ce zice Gugal, ca Gugal e atotputernic. Io cred de fapt ca vrea sa scape de profesori care nu au uitat ca sub conducerea lui a fost arpobata o lege care le marea salariile cu 50% acest lucru nerealizandu-se practic.
Si inca ceva: simpatizantii Basescu&PD-L sunt in majoritate fani OTV cu un coeficient de inteligenta sub limita normalitatii, astfel ca Tiranu’ isi creeaza de pe acum o armata de suporteri pentru ca cat de curand sa se declare Presedinte pe viata. Astfel va instaura o dinastie basesciana care va conduce populatia privilegiata cu spalarea numarului aproape inexistent de circumvolutiuni (ia vezi Base, p-astea le gasesti pe net?) de la nivelul creierului, populatie extrem de redusa ca numar intrucat majoritatea isi vor folosi neuronii functionali pentru a lua o ultima decizie rationala: aceea de a parasi tara.

In concluzie, basescule (numele tau imi apare scris cu litera mica pe google asa ca asa scriu si eu pentru ca n-am fost la scoala ci am invatat gramatica si ortografie de pe net), permite-mi sa te felicit pentru hegemonia pe care ti-o construiesti cu atata iscusinta dobandita in anii in care erai ucenicul mesterului Manole, despre care bineinteles elevii pot afla de pe net si nu din colectii de balade populare despre care au auzit la scoala.

Reclame

Un răspuns

  1. ..pai el cre`k de pe net a invatat lb romana..sa nu mai zic de engleza :)))..k s-a facut de ras in fata intregului glob =))…numai sa te uiti in ochii lui profunzi care privesc oriunde si-ti dai seama ce om integru e =))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: