Economistii pulii

„Aici se toarna filmul <Ziua Incompetentei>”

Probabil ati auzit in ultima vreme ca asupra Romaniei s-a abatut o criza nenorocita care promite ca vom muri de foame. Ei bine, desi poate e greu de crezut efectele acestei crize pot fi combatute prin actiuni simple si eficiente. Nu, nu e vorba de solidaritatea noastra a muritorilor de foame prin care acceptam sa fim umiliti in ultimu’ hal prin imprumuturi pe care va trebui sa le platim pentru 5 generatii de acum inainte, aceeasi solidaritate care nu se aplica si la guvernanti care in loc sa stranga cureaua se indoapa ca porcii inainte de Craciun. E vorba de sfaturile pe care ni le da un laureat al Premiului Nobel pentru Economie, nu un neicanimeni care a terminat liceul la seral si dup-aia s-a imbarcat pe un vapor unde manca caras cu barba. Dar, iubitii nostri conducatori de stat insista in prostie si in grandomanie crezandu-se economistii pulii si nu iau in seama ce spune unul dintre cei mai avizati oameni de pe planeta in acest domeniu si astfel o sa ajungem la sapa de lemn. Doar ne trebuie muncitori si ospatari care sa munceasca pentru hoti, nu oameni destepti care sa ne scoata din criza, nu?

Da’ ia stai asa oleaca. Criza asta e batrana. Are mai mult de juma’ de an deja si inainte sa ne loveasca lumea intreaga era agitata ca vine criza, inclusiv „tampitii pe care i-a scos scoala romaneasca” care isi bateau capu’ sa vina cu solutii, dar indivizii cu putere nu si nu, ca criza nu e la noi, iar acum ne indeamna la solidaritate(?!).

Da, vroiam doar sa scot in evidenta din nou ca in Romania se toarna un film de prost gust care cu succes se poate intitula la sugestia celor de la Parazitii: „Ziua Incompetentei” – Productie romaneasca® 100% 1989 – vecii vecilor(?)

Reclame

Un răspuns

  1. ce socoteala d(au) astia ?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: