Porcul se ingrasa inainte de taiere

Ce ar face domnul premier
Cu un contract de amanet si fara bani in portofel?

Suntem in criza. Romanul, ca si personaj colectiv reprezentand totalitatea cetatenilor Romaniei (aici nu intra politicienii de cacat pentru ca se pare ca ei traiesc in alta Romanie), are in momentele astea imaginea unui condamnat la moarte caruia inainte de a fi executat i se indeplinesc ultimele dorinte fiind tratat regeste. Si care sunt dorintele acestea? Pentru asta trebuie sa privim rectificarile bugetare facute in luna August in urma carora 13 ministere pierd bani (printre care si Ministerul Sanatatii ceea ce arata o neglijenta maxima fata de starea de sanatate semn al apropierii mortii iminente) in favoarea altor 5 (acestea sunt ministerele in domeniul carora au fost puse presiuni de catre populatia revoltata). Dar asta e la nivel global cum ar veni. Ce-si doreste Romanul la nivel individual? Pai sa-i fie bine! Sa vina bani fara munca (ajutoare sociale), sa aiba sa se distreze, sa fie mici si bere si cand ne-o fi mai rau asa sa ne fie! Un mic in burta, o bere si-o muzica-n surdina si Romanu’ e fericit, deci vine la vot si pune stampila pe cine trebuie (cine i-a dat de mancare, pentru ca nu se cuvine sa musti mana care te-a hranit).

Romania politicacacienilor a savarsit o infractiune, a venit FMI si a pus gratii in fata Romaniei noastre, iar acum noi o sa fim executati pentru greselile lor.

Ca traim bine (Good Game Base-jucatoru’!) asta e doar o aparenta. Asta e doar tratamentul fin dinaintea executiei. Suntem condamnati, ziua executiei se apropie si pe calau’ n-avem cum sa-l prostim.

Ultima mea dorinta? Daca noi cadem, atunci sa cada si ei odata cu noi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: