Timp liber shi buna dispozitzie…

E ciudat, zau… simt ca nu fac nimic, nu am o imagine a trecutului, doar un sentiment vag care imi creeaza impresia ca atunci feceam ceva.

In afara de stat in casa, jucat wow sau dota, ieshit in weekend in mall la un film sau ieshit 2-3 ore p afara cu Fane, Sorin shi Paul cand e asta prin Piteshti… nu vad ce sa fac.

Da’, nu imi place sa o ard nici asha in casa; dar nu e nimic de facut… NIMIC!

Am incercat sa vb cu ashtia din cls sa ieshi p undeva in weekend:”Ba, ieshim shi noi p undeva weekendul asta?”. Catzi am intrebat, atatzia au spus:”Da ba, ieshim!”. Shi ce-am facut? Am fost doar 3, care am mers la unu’ acasa, am baut un pic de bere shi am jucat cartzi. Mda, intr-adeva 6 baietzi singuri intr-un apartament suna cam gay, dar in fine a fost shi asta un alt mod de a-mi petece weekend-ul; chiar daca nu a fost asha cum ma gandeam eu, macar nu am mai stat in casa!

Aaaa, da. Vroiam sa-mi exprim shi neplacerile fatza de muzica. Ascult melodiile astea de la televizor, noile melodii-cacat „House” de pe Mtv, shi alte posturi de muzica, precum shi radio; ba, plm, in primu rand, mi-se pare k suna ingrozitor; in al 2-lea rand, romanismele astea de ies acuma p banda rulanta, in afara de faptu’ k seamana EXTREM de mult una cu alta, suna shi prost, AU SHI VIDEOCLIPURI IDIOATE SHI FARA NICI UN SENS! Singurul gen de muzica care cred k mai poate fi ascultat, e trance-ul; suna bine, versurile(in mel in care sunt) transmit un mesaj, nu sunt idioate  ca mel lu Pitbull-cacat spre exemplu…

In fine, revenind la problema mea primordiala, nu shtiu ce sa fac in timpu’ liber, ma jur, gata shi cu Wowul, vreau sa incerc shi alte chestii in weekend.

Propuneri?

2 răspunsuri

  1. ….viziteaza-ma..sau vino cand se intalneste grupa nebuna(o parte din 59) si sa vezi atunci daca mai ai vreo secunda timp sa te plictisesti..

  2. Ba, pune mana si lasa dracu’ calculatoru’ ala ca ti-a luat mintile. Ce pana mea? :)) Ti-am zis io. O sa vin as-ti tai cablu’ de la net >:)

Lasă un comentariu