Puterea exemplului

Sunt unii oameni in lumea asta care chiar nu se descurca de unii singuri. Spre exemplu: mergi la cumparaturi, iti tragi un carut si incepi sa indesi in el diverse. La un momentdat, fie la raftul cu hartie igienica, fie la fructe, fie la casa sau in parcare e cate o persoana care se uite la tine in cos. Ei bine, eu am o explicatie pentru treaba asta, diferita de cea a celor care considera ca pur si simplu oamenii care se uita la ei in cos sunt niste tarani.

Eu am observat ca oamenii privesc in cosurile celor care ies in evidenta: barbati bine, femei frumoase, persoane cat de cat cunoscute. Asa am ajuns la concluzia ca presupusii tarani sunt de fapt oameni care vor doar sa afle, vorba aia, „ce mananci de arati asa bine”.

Toti vrem sa fim admirati, respectati. E normal sa fie asa. E o conditie a fiintei umane, iar atunci cand crezi despre tine ca nu faci ceea ce trebuie pentru a primi ceea ce-ti doresti, privesti catre cei ce au, cauti un model pentru ca daca la altii functioneaa la tine de ce n-ar functiona?

Mai e o treaba: unii aleg varianta in care toti trebuie trasi in jos la nivelul lor, dar acestia sunt pur si simplu prea frustrati si daca ar primi incurajari si sfaturi probabil si-ar da seama ca de fapt vor sa fie mai buni decat sunt, dar asta intra in alta discutie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: