Antifurt la bicicleta!

Aici e Romania , e locul unde hotia are rang de arta!

Fucking shit sa vezi premonitiile din pizda.
Eram ieri pe la facultate, cand vad din departare scris pe o foaie lipita pe un gard: „Sa ti-o sufli prin cur!”. Ma gandesc eu: „Ce pula mea?” Ma apropii si citesc ceva de genu’: „Ba, ala care mi-ai luat bicicleta ieri din locul asta, sa ti-o sufli prin cur! Si sunt sigur ca ma-ta e o mare CURVA!”. Sa pic pe jos de ras, nu alta (am zis ca fac poza si pun pe blog, da’ am uitat si azi pula, nu mai era). Dupa asta am ars-o prin parc dupa care m-am tirat la LP si-apoi acasa. Pula mea, pe autostrada iar ploaie, iar fulgere. De o saptamana tot asa o tine. Pe la km 40-60 rupe. Si de fiecare data ma urc in masina sau in tren fix cand incepe sa picure. Ce noroc pe mine, nu?
Bine ma, zic. Am ajuns acasa, pula mea, carti prin bar, porunci, dansat la tacu’ de biliard, tarat pe jos, pe sub masa etc. Era sa facem si un ban gramada, da’ n-a fost sa fie. Aveam un pont, care… a ramas ne-exploatat. In fine, astea-s mai putin importante.
Da ma, si ajung acasa, foame, somn, spalat pe dinti, blana pana la 8 jumate. Dimineata ma intreaba mama: „Ati dus voi bicicleta?” Io: „Nu.” In gandu’ meu: „Bagami-as pula au furat-o!”. Na belea, s-a deschis sezonu’ la furat biciclete. Vorba lu’ unu’ de prin cartier: „Arde-l-ar mana si focu’ iadului” pe ala de a pus mana sa fure bunu’ altuia (in cazu’ de fata io, asta din fata ta).
Ce sa-mi bag pula acuma, am ramas fara bicla? Am ramas! Ca sa vezi si dracia dracului, am interfon la scara. Deci cine sloboz a luat-o a fost din bloc. Nu acuz pe nimeni (Luami-ati penisu-n orificiu’ bucal de cacati!), da’ se simt ei.
Am ziiiiis!

4 răspunsuri

  1. :))))) Faza e ca prin blocuri se gasesc meru oameni (de fapt vecini c sa mai) „binevoitori” care ajuta un „fellow human being” sa intr in bloc tinandu-i usa… deci da plm e si vina vecinului aluia cretin care ti-a lasat hotzu sa intre in bloc… acu plm nu zic ca nu se poate sa nu fi fost chiar si un vecin… da faza e ca pe ala il poti depista destul d rapid (si mama c omor i-as mai trage aluia care l-as prinde ca mi-a furat bicla )

    • Am un vecin care a facut o obsesie din a ma teroiza si mai multi care nu prea au ei treaba cu blocu’. Deci putea s-o ia vreunu’ si s-o duca la tara sau pe undeva.

  2. asta ca tot iti place tie sa oferi…ce ti-e ca oferi, ce ti-e ca iti ia cineva bunul..tot e unul fericit in povestea asta..

    • Da, dar e unu’ fericit si mai multi tristi in cazu’ de fata. Eu tin cu principiul „Mai bine moartea unui om decat ruina unui intreg popor”.

Lasă un comentariu