Despre sado-maso şi masturbare

Sunt un pic sado-maso. Îmi place ca o relaţie să fie în acelaşi timp dulce şi picantă. Vorbele dulci alternate cu producerea de dureri sub limita de rezistenţă sau diferitele jucării menite să rupă monotonia unei relaţii aduc satisfacţii enorme partenerilor, însă asta doar în cazul în care există inovaţie, creativitate.
Ei bine, poate nu ştiaţi, dar dragostea nu e singurul domeniu care aduce satisfacţie. Mai e şi politica. Oo da, acel monstru de care nu ne putem feri. În cel mai fericit caz nu-l putem lua în seamă, însă fie că vrem fie că nu, tot ne afectează.
Politica e facută de cine altcineva decât de către politicieni. Aceştia sunt probabil şi ei sado-maso după cum se bucură după fiecare victorie cu iz de esec de la alegeri. Deşi destul de puţini cetăţeni îi dezmiardă (şi aceştia probabil cu scârbă), ceilalţi, majoritatea le aplică lovituri zdravene de bici care pare că le produc mai multă satisfacţie decât nişte mângâieri şi sărutări în cur. Autoflagelarea pare să fi devenit comună si plăcută în clasa politică din România din moment ce nu se face nimic pentru sistarea biciuirii. Satisfacţia e atât de mare că durerile în cur rezultate din penetrare cu diferite jucării şi numeroasele scăpări înainte de aşezarea pe vasul de toaletă se pot scoate din calcul, deşi în număr destul de crescut.
Aşa că dragi politicieni nu vă mai căcaţi pe voi atât şi luaţi la cunoştinţă că mâna biciuitorului o să obosească şi o să plece şi veţi rămâne cu nimic altceva decât cu propriile mâini cu care probabil veţi ajunge să vă faceţi o labă tristă.
Masturbare placută!

Reclame

2 răspunsuri

  1. Hai cu postu’ ala despre Liberty Parade mai repede 😀

  2. ai fost la Liberty Parade?
    Hmmm…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: