Aftermath LP2010

Ok, Liberty Parade a fost the mega shit, cum ar zice prietenii de la Radio 21. Festival de oameni beţi, sparţi, fumaţi, drogaţi, traşi, costumaţi, deghizaţi, travestiţi, adormiţi şi confundaţi. Toţi în transă.
S-a făcut cum s-a făcut că din Constanţa la Neptun-Olimp am nimerit la limită în trenu’ care ducea spre fericire. Caravana deja de acolo plecase cu trenu’. Vuvuzele, fluiere, goarne, urlete, ţipete, claxoane. Gălăgieeeee!
Muzica din camioane, cine a avut norocu’ s-o audă, plăcerea s-o asculte şi frenezia s-o danseze sigur a apreciat-o.
La Saturn: nisip, mare, Lună, muzică, lumini, lasere, apă caldă, fete frumoase, distracţie, gălăgieeeee!
În arena: oameni, mulţi oameni. Lucian Bărbulescu, Vali Bărbulescu, Above and Beyond, Vika Jigulina. Noi? Toţi băieţii, toate fetele.
Muzica? Direct în transă! Toate mâinile sus, toate sufletele în Paradisul trance-ului.
A fost un concediu super, ca să zic aşa. M-am simţit extraordinar şi dacă ar mai fi ţinut Liberty trei nopţi aş fi dansat şi strigat în continuu.
Aşa ca o paranteză, nu ştiu de ce mai au nevoie unii de droguri ca să se simtă bine când muzica te bagă-n priză cu zeci de mii de Watt. În fine, fiecare se distrează cum ştie. Clar, spectacolu’ ăsta m-a electrizat complet. Am mai descărcat din energia latentă ce încă mai sălăşluieşte în mine chiar şi după asemenea eveniment.
A fost mult mai reuşit decât anul trecut şi dacă mergem pe trendul ascendent la anu’ o să fie şi mai şi!
În caz că nimereşte careva p-aici care a făcut poze la unii care stăteau întinşi pe plajă să lase un mesaj. Prietenii ştiu de ce.
Şi bă, ăla care ai căzut peste noi de mort de beat ce erai sau tu ştii, data viitoare încearcă să cazi undeva unde e liber.
Şi Bogdane, când te mai îmbeţi in halu’ ăla, încearcă să te controlezi şi nu mai pupa toate fetele de pe plajă că poate îţi rupe vreunu’ capu’.
Astea fiind spuse, iote colea seturi, piese, poze, filmări.
Şi la anu’ tot acolo să ne vedem!

Reclame

2 răspunsuri

  1. eeeeh unii sunt mai norocosi ca altii… astia mai oropsiti de soarta asa ca mine nu cred ca o sa vada marea anu asta… si acuma, „Hai, ia de la Basescu!” :)))

  2. bne ca ala p mne a cazut cel mai rau….da cea mai tare faza a venit ala la mine sa ma trezeaska k cik canta above and beyond…da dute buh fratzioare nu ai treaba…ji da bogdanele nu mai pupa p toata lumea:))):))):)))):

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: