Bagabonţi ’99

Am scris mai demult despre un grup de infracţionalitate juvenilă compus din puştani născuţi prin ’99 al cărui unic scop este acela de a semăna teroare în Cartieru’ Minunat. A venit momentul să-i readuc în discuţie căci se pare că au dat din nou lovitura tot cu internaţii din casa cu nebuni.
Ietă ce stăteau ei 4 indieni la scara blocului arzând-o aiurea. Şi în timpu’ ăsta apare rumânu’ ăla de la parter dimpreună cu rumânca din dotare, oameni care de altfel nu au fost primiţi la sanatoriul pentru persoane bolnave psihic din lipsă de paturi. La un moment dat, bătrânu’ hop după ei. I-a alergat pe bieţii copii prin tot cartieru’. Puştii dacă au descoperit un nou sport extrem care le dă senzaţii tari au început să le facă în ciudă nebunilor. Cam cum făceam eu cu ai mei în urmă cu mulţi ani într-o iarnă când dădeam cu bulgări de zăpadă în balconu’ lu rocăru’ care stătea cu chirie în garsoniera de la etaju’ doi. Săracu’ om n-avea nici o vină: n-avea nici probleme cu capu’, nici boală pe copii, da’ noi credeam că acolo stau nişte unele şi l-am terorizat cât l-am terorizat după care a luat-o după noi prin zăpadă şi tare ne-a amuzat când l-am văzut cum alerga şotlâng şotlâng după noi cu pletele în vânt. Aşa şi ăştia mici. Au văzut că e cu senzaţii tari, i-au dat înainte. Şi-aşa i-a alergat moşu’ încă o dată şi încă o dată, le-a făcut pânde, da’ tot nu i-a prins. Asta până într-o zi când i-a alergat şi puştii nemaiştiind ce să facă au intrat în Kaufland. Şi p-acolo fugi şi piteşte-te printre rafturi şi dă-i, dă-i, dă-i! La un moment dat unu’ dintre ei simte o mână pe umăr: „Stai pe loc!”. Şoc! Era paza! Îţi dai seama morcov în cur cu tot cu iepure şi vânător ce-au avut când i-au luat paznicii şi i-au pus faţă în faţă cu bătăuşu’. Da’ nu-i bai, că i-au escortat să nu le facă pizdă-plânge vreo nasoală.
Altfel spus: distracţia continuă! Nimic nu s-a schimbat, de fapt totu’ e la fel. Copiii te întâmpină când intri în Cartier.

Reclame

5 răspunsuri

  1. Foooarte urat ca te-ai luat de rockar…ma astept la oriceee acuma de la tine:))=)))

  2. Fane ii stiu pe respectivii copii:)Mi-au povestit a 2-a zi ce s-a intamplat..Pacat ca n-am fost si eu,..

  3. eram ji eu cu fratito si cu aia p la blok cand sa intamplat asta:P

  4. Eu sunt un bagabond si sunt mandru=))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: