Timpul înseamnă bani, ceasurile înseamnă eleganţă

Eleganţa nu e o vestimentaţie, e o atitudine! – Nicolae-Ştefan Bogaciu

Sunt două tipuri de eleganţă pe lumea asta şi asta se reflectă în cele două categorii de persoane considerate elegante: sunt unii care pentru a părea eleganţi se îmbracă cu haine scumpe, un costum, un sacou, o pereche de pantofi şi sunt ceilalţi care orice ar face, orice ar purta, dacă au un ceas la mână capătă o aură de eleganţă izbitoare sau eleganţa înnăscută le este exacerbată.

Asta e magia acestor talismane sub formă de CEASURI: transformă un om obişnuit într-un om elegant şi desăvârşesc o persoană deja elegantă.

Eu fac parte din categoria celor care nu sunt eleganţi atât prin vestimentaţie cât prin atitudine. Pentru că, nu-i aşa, eleganţa nu e o vestimentaţie ci o atitudine! Şi cum poţi exprima această atitudine mai bine decât prin a purta un ceas care este simbolul exactităţii în gesturi, al sincronizării perfecte, al determinării şi hotărârii. Ceasul e un instrument foarte puternic întrucât îţi dă controlul asupra timpului şi timpul e cel mai de preţ lucru pe care îl avem.

Ceasuri bărbăteşti întotdeauna vor exprima forţă, putere, siguranţă şi încredere şi toate aceste calităţi desăvârşesc un bărbat elegant prin naturaleţea cu care se potriveşte maşina timpului la mâna lui.

Anunțuri

5 răspunsuri

  1. fucking shit cu eleganta si putere. de unde draq ai mai scos-o sahi pe asta cu ceasul? e o porcarie. banii iti dau eleganta si puetre. ceasul iti arata ca mai ai puytin de trait si si sa incerci sa faci ceva in viata asta. daca umblu cu pendula legata pe umar inseamna eleganta si puetere sau prostie si indiferenta. intrebare pentru clasa a patra. cu ce e mai indecenta pula decat furtul?

    • Scrie ingrosat in antet: „Eleganta nu e o vestimentatie, e o atitudine.” Eu cred ca nimic nu poate sa-ti dea eleganta si putere. Nici macar banii. Daca nu esti facut de asa natura, nu esti si gata. Vorba aia: taranului ajuns la oras tot ii curge tarana din portofel.

  2. daca stau mai bine sa ma gandesc cred ca e luata de la nadal asta cu ceasul ca el primeste o gramada de bani sa poarte un ceas care arata aceeasi ora ca si ceasul de la receiverul meu dolce sau rds. care-i diferenta? ala ia o gramada de bani ca sa poarte ceasul. reclama si nimic mai mult. puterea e in minte si in forta cu care infruntam trecerea timpului, iar eleganta are la baza gratia, decenta si ingrijirea. Hai fane scoate ceva nou pe piata.!.!.!.!

  3. „şi sunt ceilalţi care orice ar face, orice ar purta, dacă au un ceas la mână capătă o aură de eleganţă izbitoare sau eleganţa înnăscută le este exacerbată.”
    Ma bucur sa vad ca ai inceput iar sa scrii despre mine! 😀

  4. Daca port un ceas de la Happy Meal la mana, inca se aplica regula? Ma va face sa par mai elegant? Mentionez k am o eleganta innascuta ceva dat dreaq si ma imbrac ori de cate ori pot in pula goala…pt ca sunt de acord ca eleganta sta in atitudine, si daca as mai purta si un ceas la vestimentatia-mi deja eleganta „in pula goala”, da-ti seama ce eleganta ar emana din persoana lu yo… ceva dat dreaq dom’le ce sa mai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: