Osama bin Laden sanchi, e mort!

Cât de idiot să fii să te bucuri de moartea unui om? Înţeleg că a omorât mulţi oameni, a ordonat moartea altor oameni mulţi, a terorizat o lume întreagă etc. Dar, aşa, ca om care te consideri civilizat, de ce te-ai bucura pentru că a murit un om? În cel mai rău caz înţeleg să fii atât de supărat încât să-i doreşti vreunuia moartea, dar să te bucuri pentru asta? Ce minte bolnavă trebuie să ai? Pentru societatea de astăzi şi în special pentru americanii care se bucurau de zor când au aflat că a murit cel mai căutat om de pe Terra filmul Idiocracy e mai mult decât revelator.
Mulţi oameni, şi aici mă refer la soldaţi, sunt nevoiţi să ucidă, dar asta nu înseamnă că sunt bucuroşi când omoară pe câte unul. Cei care se bucură sunt psihopaţii deveniţi criminali în serie, indivizi cu tulburări psihice.
Americanii îi diagnostichează pe copiii năzdrăvani cu ADHD, îi pastilează şi astfel cresc nişte roboţi, drogaţi, etc. Tot ei au prieteni imaginari: asta se numeşte schizofrenie în literatura de specialitate. Şi tot ei se bucură când mai moare câte unul.
Înţeleg să te bucuri, poate că ai scăpat de o ameninţare, dar nu de un om. E urât. E inuman.
Lăsând astea la o parte, nu cred că au prins ăştia pe nici un Osama bin Laden. De ce i-ar arunca cadavrul în mare? E aiurea. Nu le am eu cu teoriile conspiraţiei, dar totuşi. E ca şi cum ai vinde blana ursului din pădure.
Penibil, zic.

Reclame

2 răspunsuri

  1. pai pe nenea bin Laden nu au facut altceva decat sa-l „concedieze” asa-zisii „angajatori” ai lui… adica sa fim seriosi, marele CIA ii stia locatia si ii pregatea executia de numai un an… si acuma astia de pe la noi au bagat-o si pe aia ca de fapt nush ce martori au fost interogati in bazele CIA din Romania… oare la ce s-or mai gandi? :)) Cat despre aruncatu in mare… va trebui sa-i credem pe cuvant si sa acceptam explicatia ca nu au vrut sa-l transforme pe bin Laden intr-un Mecca al teroristilor de pretutindeni :)) Poate el sta acuma si savureaza un cocktail cu gheata pe o plaja insorita, multumit ca si-a servit „patria” adoptiva 😉

  2. altfel spus: Osama’s „bin Laden” on the bottom of the sea :)) scuze, nu am putut sa ma abtin 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: