Toate la timpul lor

Toţi, bărbaţi şi femei deopotrivă, când văd expresia asta se gândesc: „Ce-ai, fă, faţa aia, îţi miroase a pulă?”. Şi pe bună dreptate. Pasiunea din ochi, buzele ţuguiate gata gata să se apese pe un gland plin de sânge, aripile nasului depărtate lăsând să intre mireasma îmbietoare a falusului, obrăjorii plini de veselie. Sufletu-i tânjeşte după penis fie el de mort sau rece.
Nu, nu sunt misogin. E doar o constatare asupra sexualităţii umane. Sunt sigur că reprezentantele sexului frumos vor fi de acord cu mine când zic că e numai plăcere în arta sexului oral (singura condiţie e să nu nimereşti pe careva cu gonoree, ciuperci, ghebe, mânătărci, sida, sifilis şi alte surprize) şi cel mai important, ca de altfel pentru orice lucru în viaţă, trebuie să o faci la momentul oportun. De-aia zic: mă, băieţi, când vedeţi o faţă de-asta scoateţi budigăii şi expuneţi aparatura din dotare căci atunci e momentul!

Menţionez că imaginea e folosită doar pentru expresivitate şi articolul nu are ca subiect denigrarea persoanei respective în vreun fel.

Anunțuri

3 răspunsuri

  1. normal, e o imagine generata pe computer, folosind un soft de reproducere a mimicii faciale a diferitelor sentimente/trairi/expresii umane©®™ 😉

  2. rusine faninho !!!
    lasand glooma la o parte, pot spune ca mi s-a sculat falusul instantaneu cand am vazut-o. Dar nu are rost sa-ti faci iluzii ca ii vei da sa manace lu asta nimic, ca na, e fiica presedintelui, nu i-o trage oricine, ci doar miliardarii.
    Dar nu-i bai, sunt altele mai frumoase si mai destepte ca asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: