Ţepe

– Cum se numesc oamenii pe care trebuie să-i convingi?
– Fraieri!  

Apropos de ţepe de genul pastorului care şi-a făcut suta de milioane şi s-a tirat. Herbalife, acest fenomen al naturii, această soluţie pentru vindecarea cancerului, hepatitei C, SIDA şi alte câteva mii de afecţiuni descoperite şi nedescoperite deopotrivă.
Nu ştiu cum se lasă oamenii păcăliţi de agenţii care comercializează bălăriile astea. Un singur argument e suficient ca să-ţi dai seama că chestiile astea sunt vrăjeli: vrei să slăbeşti sau să iei în greutate, ai aceleaşi produse. Nu am văzut pe nimeni care să aibă rezultate cu produsele astea. Singurele efecte pe care par să le aibă acestea nu sunt curăţarea de toxine, de boli ci de bani şi spălarea pe creier.
Primii care sunt spălaţi pe creier sunt agenţii de vânzare. Cum merg ei la întâlnirile lor şi se felicită unii pe alţii că bă io am vândut atâta, io am făcut atâta. Şi ei folosesc căcaturile alea şi cred cu toată patima în ele. Dar, dacă le folosesc de ce nu au efecte asupra lor? De ce nu sunt toţi nişte Adonişi şi Afrodite, de ce nu sunt sănătoşi şi voioşi? Vă spun eu de ce, cum zice americanu’: „They’re full of shit!”
Şi cu atâta ardoare caută să te convingă de beneficiile produselor pe care le promovează, pentru că nu-i aşa, sunt folosite şi de campioni!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: