Execut lucrări la domiciliu

Cred că cel mai util lucru pe care l-am învăţat în viaţa asta e că atunci când te cheamă o fată la ea să vedeţi un film împreună (şi aici poţi înlocui cu orice), nu vrea să vedeţi un film, asta să fie clar!
Şi apropos de asta, hai să-ţi zic o poveste. Se făcea că era unu’ de la mine din cartier, unu’ mai zevzec aşa de felu’ lui. Şi pizda mă-sii cum o ardea el aşa aiurea, l-a sunat una. Fata înfierbântată rău, voia şi ea ceva acţiune şi l-a găsit pe prost: „Hai pe la mine, că betmen, betmen, pula mea”. „Bine, fă, hai că vin!”. Şi s-a dus băiatu’ la asta acasă. L-a luat fata, l-a întins pe pat, l-a luat la pupăceli, vrăjeli d-astea de introducere şi i-a zis lu’ ăsta: „Spune-mi ce vrei să-ţi fac.” A stat ăsta, s-a gândit o clipă şi-a zis: „Pentru început, o tigaie de cartofi.” Fata tare entuziasmată a zis că i-o fi foame omului şi numaidecât i-a trântit în faţă o tigaie de cartofi prăjiţi. A mâncat ăsta liniştit, şi-a pus burta la cale şi după ce a terminat, asta iar cu pupăceli, cu mângâieri, cu d-astea: „Hai, acum spune-mi ce vrei să-ţi fac.” Şi din toată inima prostu’ nostru a zis: „Aş mai vrea o tigaie de cartofi!” Asta când a auzit a turbat, a dat rage quit şi l-a dat p-ăsta afară cu scandal.
Şi nu e singura povestire de genu’ ăsta pe care o ştiu. Majoritatea sunt cu cartofi prăjiţi, nu ştiu de ce. Poate sunt multe fete care au un fetiş cu chestia asta.
Cum zic, s-avem baftă la făcut clătite, schimbat neoane şi alte chestii d-astea gospodăreşti!

Anunțuri

5 răspunsuri

 1. ma-sii

 2. din septembrie nu ai mai scris, pacat, avea si nagdobel ce citi 🙂
  ca sa te mai indulcesti un pic –>
  http://sorindanutart.deviantart.com/art/kid-at-home-262845168

 3. Fane cand ai timp fa topic din commul asta:

  H.G.699/03.01.2011
  Art. unic. Începînd cu data de 01. 09.2011 Guvernul României ofera slujbe gratuite tuturor somerilor.
  Slujbele vor fi oficiate de preoti, episcopi, arhiepiscopi si de Preafericitul, presedinte al României.

  Masuri anticriza:

  1. Reangajarea obligatorie a pensionarilor pentru a putea finaliza marile realizari incepute in Epoca de Aur: Canalul Dunare – Marea Neagra, Dunare-Bucuresti, constructia unei noi Case a Poporului etc.

  2. Impozitarea consumului de hartie igienica in functie de straturi, deoarece in asa vremuri cacacioase nu se poate trece cu vederea un asemenea potential. Cei care nu manânca nimic si in consecinta nu „produc” vor plati un impozit forfetar.

  3. Taxa pe aer la un nivel de 0,04 euro/mc consumat. Numarul de mc consumati va fi stabilit de catre specialistii Guvernului impreuna cu Medicii de familie, in functie de capacitatea pulmonara a fiecarei persoane. Astmatici au reducere de la 25% pina la 100% in cazul cind se opresc din respirat mai mult de 15 minute.

  4. Impozitarea pe kilogram. Orice roman peste 35 de kg este un „gras nesimtit ”pe principiul lui Basescu „slabutul il duce in spate pe cel gras „.

  5. Taxa pe „vanturi trase”, ca prea s-au obisnuit romanii sa-si dea aere. Se vor monta detectoare la fundul fiecarui contribuabil care vor inregistra numarul vanturilor trase, intensitatea sunetului, intensitatea mirosului. Taxa va adauga 24% la factura de gaz si va fi obligatorie ca taxa „radio -Tv” de pe factura de curent.

  6. Taxa pe a doua limba vorbita. Daca au bani si timp sa invete o alta limba in afara de romana sa le fie rusine si sa plateasca pentru asta pentru ca sigur o fac intentionat ca sa poata pleca din tara. Taxa va fi de 50 % din valoarea totala a alocatiei care a primit-o persoana respectiva pina la virsta de 18 ani de la stat. Sunt scutiti de taxa ungurii din Harghita, Covasna si Mures deoarece ei oricum nu stiu decit ungureste deci nu se pune problema ca ar sti mai mult de o limba.

  7. Orice barbat care are mai mult de 124.899 de fire de par va plati o taxa pe fir de par echivalent a 10 euro / 1000 fire de par . Peste 20.000 de fire in plus se va considera ca ai un alt cap si se va impozita dublu. Cei cu chelie proeminenta si /sau cu suvita peste chelie sunt scutiti.

  8. Persoanele care isi rod unghiile vor achita TVA, care va fi calculat la 100 de grame de unghii la un pret care va fi stabilit de catre guvern deoarece consuma un aliment si e normal sa plateasca.

  9. Persoanele cu dizabilitati care umbla in carucioare pe strazi (scaune electrice, conform D-rei Elena Basescu) vor achita taxa de drum ca orice autovehicul. Cei care nu au carucioare electrice, ci din acelea impinse de o persoana (insotitor cu retributia micsorata cu 15%) vor plati „taxa de atelaj impins/tras de animal de povara” (bou/vaca in cazul nostru). Daca vor fi prinsi cu taxa neplatita, li se va confisca caruciorul si vor fi trimisi acasa pe jos.

  10. Taxa de caldura pentru vara, deoarece orice cetatean care tine geamul deschis primeste gratuit incalzire prin bunavointa Sfintului Guvern si nu este normal. Astfel pentru fiecare geam deschis vara, la caldura peste 18 grade se va plati o „taxa de geam deschis” in valoare de 12 euro/geam. La mai mult de 3 geamuri deschise se va considera a doua casa si se va impozita dublu. Pentru geamurile inchise se va acorda o reducere de 50%, dar numai pina la 24 de grade.

  11. Sugarii si bebelusii care folosesc pampers (nesimtitii!!!) vor plati o taxa de poluare in functie de gradul de periculozitate care il prezinta fiecare din reziduurile acumulate in scutec. Pentru stabilirea gradului de periculozitate in care se incadreaza fiecare bebelus se vor trimite, obligatoriu pina la 1 iulie 2011, pentru fiecare copil intre 0 si 2 ani, mostre din „produsul” rezultat si acumulat in pampersi la sediul Guvernului pentru a fi analizate. Ulterior fiecare parinte va primi acasa o declaratie de impozitare pe care o va achita, in 24 de ore, la cea mai apropiata agentie CEC.

  12. SI NU IN ULTIMUL RAND, TAXA PE PROSTIE, CA SUNTEM ATAT DE PROSTI SI ÎI RABDAM SA-SI BATA JOC DE NOI !

  13. Se va elimina impozitul pe venit in 2 faze. In prima faza se va elimina venitul ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: