Dragoste de mamă

Cică pe la spital venise una cu mă-sa bolnavă. Nu mai avea sânge prin ea, era leșinată, vai de ea de femeie cu cardiece. După cum spuneam, doamna venise la spital ca omu’ bolnav să vadă ce-are, să fie tratată, să d-astea de suferinzi. Și fi-sa după ea să aibă grijă de bătrână-sa. Au internat-o nenii și tantiile de la spital pe femeie și au pus-o într-un pat dintr-un salon, au investigat-o p-acolo și tot tacâmul. Pe seară, după foarte multe ore petrecute prin spital, pacienta a primit vizita medicului. Acesta a intrat în salon și, în afară de pacientele care stăteau liniștite întinse în pat, a rămas nedumerit când a dat în ușă peste pacienta noastră care stătea pe un scaun, cu o perfuzie cu sânge pe venă, gata să cadă. Iar în patul ei, ghici cine? Fi-sa sănătoasă tun își făcuse culcuș și dormea dusă. Cum pula mea să-ți bese pizda asemenea idioțenie? Medicul a început să fulgere și să trăznească: „Cum se poate să stea pacienții pe scaune și rudele în pat, că betmen, că pula mea, că valea, că aici tratăm inimi nu probleme psihice” etc. Fiica, vizibil deranjata că a fost trezită din somnu-i dulce s-a ridicat. Pacienta, cu o voce de duioșenie de mamă a spus: „Domnu’ doctor, lăsați să doarmă că e tare obosită, toată ziua a stat aici cu mine și nu s-a odihnit deloc.” N-ai decât să rămâi perplex la faze d-astea.
Prostia prostie, gluma glumă, da’ zi tu acum, se compară ceva cu dragostea de mamă? Și în cele mai mari chinuri, mama tot cu grija ei de mamă a vrut să facă tot ce era mai bun pentru copilul ei. Vezi, mă, părinții întotdeauna îți doresc binele. Să nu te-ndoiești nici o clipă de asta!

Reclame

6 răspunsuri

 1. *zii

 2. E mai funny cand povestesti asta live..:D..

 3. Si esti carcotas..ce ai tu cu stimabila domnita care a obosit de plictiseala?:D

 4. O spusăi mai adinioarea” ”
  Si tu imi dai un link cu o explicatie oferita de un analfabet care nu numai ca nu stie sa scrie corect, dar mai face si pe desteptul. Frumos! Si-apoi ne intrebam de ce avem la conducere numai cretini. Se zice „spusei” nu „spusai”. Te rog nu te supara, insa nu am cum sa cred pe cuvant un om care nu stie sa scrie corect, Si care mai si face lectii de gramatica pe internet.

 5. hahihohu, prostu’ esti tu. „Spusăi” e forma populara, ca si „adinioarea”, iar omul ala le-a scris la misto, da’ ca sa te prinzi trebuie sa ai IQ-ul nitel mai sus de genunchiul broastei.
  Iar forma corecta e „zi!” – scrie in DOOM2, din care ai citat mura-n gura in postul linkat de Faninho.

  De-asta avem la conducere numai cretini – ca voteaza analfabetii cu coada pe sus, ca tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: