Iubita mea, în noaptea asta…

Se face că într-o seară erau mai mulți băieți aiurea pe la bancă. Și cum se gândeau ei așa, că bă ce facem, că betmen, că hai să ne tragem ceva pe cocar. Bine mă, hai! De unde, de unde? Hai să ne uităm prin ziar. Și la matrimoniale, ce să vezi, un anunț: „19 ani, frumoasă, țâțe, cur, număr de telefon”, în fine, știi tu tiparu’. Unu’, ce să vezi: „Ia-o p-asta că am mai sunat-o eu și e de meserie”. Bine mă, hai să vedem! A format omu’ număru’, când, deodată s-a schimbat la față gata gata să pice și a spus cu o voce plânsă: „Bă, nu râdeți, da’ ia uite ce scrie pe telefon: iubita!”
Îți dai seama caterinca și râsul de pe lume ce au urmat ani întregi de atunci, că de fiecare dată când mai vine unu’ pe la bloc de-i povestim nenorocirea ne crăcănăm de râs.
Cum zic, nu e bine să râzi de necazul omului, dar fața ăluia când a văzut ce iubită avea el în telefon e neprețuită. Pentru toate celelalte există MasterCard.

Reclame

2 răspunsuri

  1. :)) Suna cam..Ce pot sa spun, ar trebui sa se simta bine..iubita lui are niste referinte de exceptie..poate sa confirme chiar unul din prieteni..E de meserie, ce sa mai!;))

  2. Genial !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: