Dulce casă

E incredibil cum sânii unei femei pot să creeze o atmosferă de siguranță acolo unde apar. Nurii sunt mai mult decât simple părți ale corpului care găzduiesc glanda mamară. Nu sunt numai bucăți de carne cu care respectabilele purtătoare să se laude, pe care copii flămânzi să le rumege sau masculi înfierbântați să le dezmierde.
E un vestigiu din copilărie faptul că atunci când atingem un sân apreciindu-i consistența, descoperindu-i formele, simțindu-i căldura, atunci când îl privim admirându-i arhitectura sau când ne gândim la el și conceptualizăm ceea ce semnifică acest monument al naturii pentru noi, se creează în mintea noastră o aură ce ne îmbrățișează oferindu-ne tot ceea ce avem nevoie pentru a fi în siguranță.
Sânii ne hrănesc spiritualitatea, rațiunea și ne fac să nutrim cele mai nobile sentimente. O invenție fabuloasă a naturii, o descoperire revoluționară a omului.

Anunțuri

4 răspunsuri

  1. Good thing we started walking upright, eh?

  2. sa imi bag pula cat esti de ratat fane ! poula mea….papagalu` serie! Get a LiFe !!! baietzash de cartier ce esti tu ! =))))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: