Donează sânge, fii erou!

Mi-a trecut prin minte dintotdeauna să donez sânge, dar nu am fost suficient de sigur că am ce dona până de curând. Mă gândeam că n-am sânge nici pentru mine, așa că de unde să dau și la alții? Trecut-au ierni, căzut-au Guverne și iaca m-am hotărât în seara zilei ce trecu că în dimineața asta mă voi duce să donez sânge din sângele meu pentru cei ce au nevoie.
Nu sunt genul care să se impacienteze sau să se agite în fața unui lucru pe care nu l-a mai făcut, așa că n-am avut stres. Am mâncat dimineață, dar mai subțirel așa că nu e voie cu grăsimi multe, dar nici cât să leșin pe stradă, m-am hidratat bine, în fine, pregătiri preliminarii.
Și cum stăteam eu dimineață sub duș, cu apa fierbinte ce-mi încălzea trupul udat de ploaia ce a căzut asupra Bucureștiului în această frumoasă zi, mă gândeam cum vor decurge lucrurile. Urma să ajung acolo, să mă prezint, să completez un chestionar, să mi se facă tot felul de teste, iar apoi să stau liniștit pe scaun în timp ce aș fi privit cum mi se scurge erecția matinală printr-un furtun într-o pungă, de unde urma să ajungă în corpul altcuiva ca să umple de viață încă o ființă.
Eram fericit că fac o faptă bună. Dar, n-a fost să fie. Am fost refuzat. Unii au zis că pe motiv că sunt prea slab sau că am prea puțin sânge, deși sportivul din mine simte altceva, că poate am tensiunea prea mică, dar poate mi-am oferit viața prea multor persoane înainte…
Poate voi dona peste 6 luni.
Fă-ți timp, mergi și donează! Salvează vieți! Fii erou! (click pe link pentru informații)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: